×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/08/23 - 09:26
  • بازدید : 64
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

بررسی راهکارهای بهبود فعالیت‌ها در اولین کمیته خانه های مشارکت مردم

اولین کمیته بررسی عملکرد خانه های مشارکت مردم در سلامت در راستای بهبود و تقویت برنامه خانه مشارکت مردم در سلامت برگزار گردید.

 

اولین کمیته داخلی معاونت بهداشتی در راستای اجرا و تقویت برنامه خانه مشارکت مردم در سلامت با حضور دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران شبکه ها و روسای مراکز بهداشت تابعه، روسای خانه مشارکت مردم و مهندس عاطفه نیتی کارشناس سیاست گذاری سلامت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، فرزانه متین راد سرپرست گروه و کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این جلسه که با هدف بررسی عملکرد، چالش‌ها و راهکارهای بهبود فعالیت‌ها برگزار گردید دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه ابتدا در سخنانی بر تقویت مقوله مشارکت‌های اجتماعی تاکید و خاطرنشان کرد : فعالیت‌های حوزه سلامت که نیاز به هماهنگی و همکاری‌های بین بخشی دارد از بستر خانه مشارکت مردم حمایت طلبی و  با کمک مردم انجام شود.

وی همچنین ضمن اعلام آمادگی حوزه معاونت بهداشت برای مشارکت و همراهی در تسهیل فعالیت خانه های مشارکت مردم، اطلاع رسانی گسترده درباره فعالیت این خانه‌ها و موضوع مشارکت مردمی را خواستار شد.

در ادامه چالش‌ها و پیشنهادات و راهکارهای بهبود روند اجرای فعالیت‌ها در بستر خانه‌های مشارکت توسط مدیران شبکه‌ها، روسای مراکز و روسا و اعضای خانه های مشارکت مردم در سلامت مطرح شد.

مهندس نیتی،کارشناس دبیرخانه ساغ دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های انجام شده طی یکسال اخیر در افتتاح و راه‌اندازی خانه‌های مشارکت در مناطق تحت پوشش 10 مرکز و شبکه دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد : دغدغه های اعلام شده توسط روسای محترم خانه های مشارکت، نشاندهنده اولویت مساله هویت بخشی به خانه‌های مشارکت مردم می‌باشد. لذا با توجه به پیشنهاد مطرح شده مبنی بر طرح جایگاه و کارکردهای خانه‌های مشارکت در کارگروه اجتماعی فرهنگی استانداری، به طور قطع این موضوع بررسی شده و برنامه‌ریزی لازم در خصوص شیوه های طرح موضوع موثر از طریق دبیرخانه ساغ دانشگاه انجام خواهد پذیرفت. همچنین در مورد ابهامات موجود در خصوص نحوه صدور ابلاغ اعضای خانه های مشارکت پیشنهاد می گردد، شیوه نامه با دقت مطالعه گردد زیرا موارد طرح شده در شیوه نامه اعلام گردیده است.

وی همچنین با اشاره به فصل پنجم سند تحول دولت مردمی با موضوع امور اجتماعی و سلامت، تعیین راهبردها و استراتژی‌های مناسب در توانمندسازی اعضای خانه‌های مشارکت را یکی از مهمترین برنامه های پیش رو دانست. زیرا جلب مشارکت و همراهی مردم جز با توانایی در اعتماد سازی و مطالبه گری ساختارمند میسر نخواهد گردید.

این نشست در تاریخ هفتم آبان ماه انجام شد و مقرر گردید به صورت فصلی برگزار گردد.

 

 

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو
  • کد خبر : 122716
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست