×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

 

معرفی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و رسالت سازمانی 

 

سلامت یکی از نیازهای اساسی انسان است و برخورداری از زندگی سالم، مولد و باکیفیت، توام با طول عمر قابل قبول و عاری از بیماری و ناتوانی، حقی همگانی و ارزشی فرابخشی شمرده می شود و پیش شرط تحقق توسعه پایدار است .

در راستای سیاست های کلی سلامت ابلاغ شده شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به عنوان تنها مرجع اصلی سیاست گذاری اجرایی سلامت همه جانبه در سطح برون بخشی مکلف به تقویت همکاری بین بخشی و گسترش رویکرد سلامت ­محوری در سایر دستگاه ­هاست.

رویکرد سلامت در همه سیاست­ ها رویکردی جهانی در توسعه بوده و به تعامل و هم ­افزایی سلامت و سایر بخش­ ها در رسیدن به اهداف مشترک توسعه­ ای تاکید می­ کند.

شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با قریب بیش از یک دهه فعالیت متولی تصویب و اجرای سیاست­های بخشی و فرابخشی سلامت و امنیت غذایی می­ باشد و براساس بند ۲، ۸ و ۱۱ سیاستهای کلی سلامت فرآیند تصمیم­ گیری مبتنی بر شواهد علمی متقن و مشارکت ذی­نفعان را در ارتقای عادلانه سلامت هدایت و حمایت می ­کند.

در دولت یازدهم با تشکیل کارگروه­ های تخصصی و کمیته های فنی در زیر مجموعه شورا فرایند مشخصی برای سیاست­گذاری و نظارت بر اجرای سیاست ­ها در دبیرخانه این شورا تعریف شد و با تاکید بر اجرای مصوبات و پایش برنامه علاوه بر هماهنگی بین دستگاه ­های مختلف، هماهنگی در درون نظام سلامت نیز تسهیل شد.

دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی (ساغ ) نقش کلیدی در جلب حمایت سایر دستگاه ­ها و ذینفعان بخش خصوصی برای توجه به سلامت در تدوین سیاست ها و برنامه ­ها خواهد داشت. 

 

 

 

 

 

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست