×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/02/26 - 14:30
  • بازدید : 52
  • تعداد بازدید : 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

وبینارآموزشی نقش مردم، مسئولین و سمن ها در تولید پاک و مدیریت پسماند مطابق با روز شمار گرامیداشت هفته سلامت

وبینارآموزشی نقش مردم، مسئولین و سمن ها در تولید پاک و مدیریت پسماند مطابق با روز شمارگرامیداشت هفته سلامت با همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران توسط دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

 

این کارگاه با بیان مقدمه ای توسط مهندس نیتی کارشناس سیاست گذاری سلامت این دبیرخانه با اشاره به سیاست های کلی سلامت ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری مبنی برتحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست های اجرایی و مقررات با رعایت کاهش مخاطرات و آلودگی های تهدید کننده سلامت و افزایش آگاهی، مسولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه آغاز گردید. وی اظهار داشت بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل‌های بعد بايد در آن حيات اجتماعي رو به رشدي داشته باشند، وظیفه عمومی تلقی می‌گردد و در نهایت مطابق راهبرد 17 اهداف توسعه پایدار برای دستیابی به 16 هدف دیگر نیاز به مشارکت برای اجرای اهداف می باشد.

 

 

این وبینار با سخنرانی مهندس شاه علی مولف و مسئول آموزش امور مناطق بیست و دوگانه سازمان مدیریت پسماند استان تهران انجام پذیرفت. ایشان در این کارگاه به ارائه آمارهای مقایسه ای میزان تولید پسماند در جهان، ایران و استان تهران پرداخت و بیماری‌ها و مسائل ناشی از عدم دفع صحیح پسماند را بیان کرد. در ادامه به توضیح کدهای محصولات پلیمری که در بسته بندی و نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شود پرداخت و به عدم استفاده از ظروف پلاستیک و کیسه پلاستیکی در زندگی روزمره و نگهداری مواد غذایی و حذف فرهنگ مصرف گرایی تاکید کرد.

در ادامه با عنایت به حضور پیامگزاران دستگاه ها و اعضای خانه های مشارکت مردم در سلامت به راهکارهایی در خصوص انتقال آموزش ها به کارکنان سازمان ها و استفادها با استفاده پتانسیل خانه های مشارکت مردم در سلامت پیشنهاداتی اشاره گردید.

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو
  • کد خبر : 116642
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست