• تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 10:40
انتخاب رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت

اولین جلسه و انتخاب رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 8

اولین جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه ۸، در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۳ در محل مسجد جامع فاطمیه (س) میدان تسلیحات باحضور خانم دکتر سعیدیان کیا کارشناس سیاستگذاری سلامت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، خانم دکتر ملاجعفری رئیس مرکز بهداشت شمال تهران و آقای دکتر خانی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت دانشگاه برگزار شد.
  همچنین مسئولین انتظامی و محلی،مسئولین محترم مراکز سلامت منطقه هشت و جمعی از اقشار مردم و نهادهای مردمی منطقه در این جلسه شرکت کرده بودند.
در این جلسه، خانم دکتر ملاجعفری به شیوه‌ های مشارکت مردم در فعالیت‌‌های مربوط به سلامت به عنوان راه‌ حل‌ هایی برای رفع معضلات سلامت در منطقه اشاره کرد و خانه مشارکت مردم در سلامت را به عنوان بازوی مرکز بهداشت منطقه معرفی کرد.
در ادامه آقای دکتر خانی نیز نکاتی از اهمیت خانه‌های مشارکت در سلامت مردم در شرایط بحرانی بیان نمودند.
در جریان جلسه، انتخابات برگزار شد و آقای حسین علیزاده با اکثریت آرا به عنوان رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه ۸ تهران انتخاب شد تا با همت و تلاش خود، به توسعه و بهبود وضعیت سلامت در منطقه کمک کند.
  • گروه خبری : عمومی