×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/08/09 - 09:50
  • بازدید : 62
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

برگزاری نشست هم اندیشی کمیته بهبود تغذیه و امنیت غذایی استان تهران

اولین نشست هم اندیشی کمیته بهبود تغذیه و امنیت غذایی استان تهران ذیل دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور روسای گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی در تاریخ 1401/8/7 برگزار گردید.

 

اولین نشست هم اندیشی کمیته بهبود تغذیه و امنیت غذایی استان تهران ذیل دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور روسای گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی در تاریخ 1401/8/7 برگزار گردید.

 

 

خانم دکتر محمدی رئیس دبیرخانه ساغ استان تهران ضمن خوشامدگویی، شرحی از سازوکار جلب همکاری‌های بخشی و فرابخشی توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ارائه نمود.

سپس سرکار خانم فرشته فزونی، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشینه و اسناد بالادستی مربوط به سند ملی بهبود تغذیه جامعه ۱۴۰4-۱۴۰۰ پرداخت. طبق اظهارات ایشان مقوله سلامت غذا و بهره‌مندی از غذای مناسب و کافی به مولفه‌های بسیار زیادی از جمله عوامل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، محیط زیستی و اقلیمی بستگی دارد. لذا دستیابی به اهداف 12 گانه در آخرین ویرایش سند نیاز به هماهنگی‌های درون بخش و همکاری‌های بین بخشی دارد که لازمه آن تصویب سند در جلسه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی و ابلاغ مجدد به دستگاه‌های مربوطه می باشد.

خانم فرزاد رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه ایران در خصوص تفاهم نامه با جهاد کشاورزی در سال 97 توضیحاتی ارائه نمود که محوریت اصلی آن موارد آموزشی بوده است. از طرفی تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان نظام‌مندتر بوده اما چون با پاندمی کووید همزمان شد موارد آموزشی به صورت مجازی اجرایی گردیده است و متاسفانه اهداف راهبردی اصلی تحقق نگردیده است. همچنین ایشان پیشنهاد داد اقدامات انجام شده و جلسات برگزار شده در سنوات قبل احیاء گردد تا از دوباره کاری پیشگیری گردد.

بنا به اظهار خانم ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه تهران این تفاهم نامه ها به همه ابعاد موضوع امنیت غذایی نپرداخته است و نیاز است هماهنگی‌ها و تعاملات برون بخش، با محوریت ساغ ایجاد گردد.

در ادامه خانم مهندس نیتی به ارائه سازوکار ایجاد هماهنگی‌های درون بخش و همکاری‌های بین بخشی دبیرخانه ساغ پرداخت.     

در پایان، پس از بحث و تبادل نظرتوسط حاضران در این نشست، مصوب گردید دبیرخانه ساغ استان طی مکاتبه‌ای با دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به ضرورت تصویب و ابلاغ سند بهبود تغذیه، در جلسه شانزدهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت تاکید نماید. همچنین همکاری‌های مورد نیاز در اجرای برنامه بهبود تغذیه و امنیت غذایی در استان تهران، توسط گروه‌های بهبود تغذیه سه دانشگاه ایران، تهران و شهید بهشتی مطابق فرم پیوست تهیه و به دبیرخانه ساغ اعلام گردد. همچنین به منظور تهیه بسته‌های آموزشی در جهت فرهنگ سازی تغذیه و سبک زندگی سالم برای گروه های هدف:1- عموم مردم 2- گروه کارشناسان 3- گروه بهره برداران صنعت و کشاورزی، اعضای محترم کمیته دانشگاهی استان محتواهای آموزشی خود را پیشنهاد نمایند. 

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو
  • کد خبر : 122233
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست