×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 09:43
  • بازدید : 56
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه

سومین مجمع سلامت شهرستان پردیس برگزار شد

به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی مجمع سلامت شهرستان پردیس در تاریخ 1400/12/14 در سالن اجتماعات فرمانداری پردیس با حضور معاون محترم فرماندار، دکتر آسیایی رئیس محترم شبکه بهداشت و در مان پردیس، دکتر فتحی معاون محترم شبکه بهداشت و همچنین خانم مهندس نیتی کارشناس سیاست گذاری سلامت و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و نمایندگان ادارات برگزار گردید.

به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی مجمع سلامت شهرستان پردیس در سالن اجتماعات فرمانداری پردیس با حضور معاون محترم فرماندار، دکتر آسیایی رئیس محترم شبکه بهداشت و در مان پردیس، دکتر فتحی معاون محترم  شبکه بهداشت و همچنین خانم مهندس نیتی کارشناس سیاست گذاری سلامت و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه  و نمایندگان ادارات برگزار گردید. در آغاز دکتر لطفی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ضمن خیر مقدم از تمام پرسنل شبکه بهداشت و درمان پردیس و همچنین کلیه نیروهایی که بصورت داوطلبانه در امر واکسیناسیون کرونا و طرح شهید سلیمانی حضور داشتند تقدیر و تشکر کردند. ایشان اظهار داشتند انسان سالم محور توسعه پایدار است که برای رسیدن به این هدف مهم نیاز به مشارکت همه جانبه و سازمان یافته مردم و مسئولین است .

در ادامه دکتر آسیایی ضمن بیان اهداف برگزاری مجمع سلامت در شهرستان در خصوص مشارکت همه جانبه‌ی دستگاههای دولتی و غیر دولتی به منظور افزایش شاخص سلامت پرداختند و در خصوص اهمیت راه اندازی خانه مشارکت مردمی در سلامت و اهمیت حضور مردم نیز توضیحاتی را ارائه دادند و یکی از اقدامات مهم جهت دستیابی به عدالت در سلامت را خصوصا در مورد اقشار کم درآمد جامعه، برپایی خانه های مشارکت مردم درسلامت دانستند.

دکتر فتحی در ادامه در خصوص استمرار حضور مردم با عناوین مختلف : بسیج، رابط بهداشت، سفیر سلامت و تمام نیروهایی که داوطلبانه در دوره کرونا و در طرح های مختلف همراه ما بودند تشکر نموده و این همکاری را لازمه رسیدن به اهداف دانستند و  ضمنا بر این نکته تاکید داشتند که رسیدن به این اهداف با همکاری های بین بخشی سهل الوصول تر خواهد بود .

در ادامه مهندس نیتی ضمن تشکر بابت تلاش بی قفه‌ی نیروهای بهداشت و البته همکاری بین بخشی مناسب ادارات طی این دوسال در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در خصوص اهداف تشکلیل مجامع سلامت در شهرستان و همچنین راه اندازی خانه های مشارکت مردم در سلامت توضیحاتی ارائه نمودند. ایشان دستیابی به سلامت پایدار را جز با همکاری و همراهی کلیه دستگاه های اجرایی و حضور مردم به عنوان ذینفعان اصلی خدمات سلامت امکان پذیر ندانست. از سوی دیگر طبق یافته های حوزه سیاست گذاری سلامت  مبنی بر عوامل موثر بر سلامت، نظام مراقبت های بهداشتی درمانی تنها 20 الی 25 درصد از سهم کل عوامل ایجاد استقرار سلامت پایدار مردم را برعهده دارند و بدون در نظر گرفتن عوامل اجتماعی، اقتصادی، محیط زیستی و فرهنگی نمی‌توان به ارتقای سواد سلامت مردم و در عمل، ارتقای شاخص های سلامت اندیشید. در این راستا و با درنظر گرفتن سهم مردم و اهمیت مشارکت آنها در دستیابی به آرمان های اهداف توسعه پایدار، خانه های مشارکت مردم در سلامت با حضور 21 عضو از نمایندگان حوزه ها و سازمان های  مختلف در هر منطقه می‌تواند بهترین زیرساخت در ایجاد همراهی و همکاری موثر مردم و خصوصاً شناسایی اقشار آسیب پذیر و دریافت مطالبات مردم و انتقال پیام های حوزه سلامت باشد. اعضای خانه های مشارکت به عنوان تسهیلگر و برقرار کننده های تعامل و مشارکت و دریافت کننده ی مطالبات مردم و در نهایت حمایت طلبی موثر نقش کلیدی را ایفا خواهند کرد.

در ادامه با بیان اتتظارات، ادارات به بیان نظرات خود پرداخته و به سوالات آنها در خصوص راه اندازی خانه مشارکت های مردمی در سلامت پاسخ داده شد.

 در پایان پس از ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته توسط ادارات مستقر در شهرستان ، بیانیه مجمع سلامت شهرستان توسط دکتر فتحی قرائت گردید.

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو
  • کد خبر : 114365
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست