دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی
برگزاری نشست شورای هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران
شورای هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران با حضور روسا و کارشناسان ساغ سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران ۲۰ فروردین ماه در تالار شهید بهشتی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی نشست شورای هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران با حضور روسا و کارشناسان ساغ سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران ۲۰ فروردین ماه در تالار شهید بهشتی این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر گوهر محمدی رییس ساغ دانشگاه به طرح موضوعات اولویت دار کمیته استانی پرداخت.
همچنین پیگیری وظایف دبیرخانههای ساغ در تدوین سند جامع سلامت استان تهران، برگزاری مجمع سلامت استان و تدوین گزارشهای مربوط، هماهنگی در جمعآوری مستندات اجرای اسناد سه گانه سلامت سالمندان، بیماریهای غیرواگیر (NCD) و بسته پایه خدمات سلامت کارکنان، تهیه پیشنویس اولیه سیاستی مربوط به اولویتها و چالشهای استان جهت طرح در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از جمله اهداف برگزاری این جلسه بود که پس از طرح موضوع، بحث و تبادل نظر و ارایه پیشنهاد، مصوبات لازم تعیین شد.
گفتنی است در این نشست به لزوم هماهنگی و یکسانسازی رویهها در برنامهریزی و عملکرد کمیتههای مختلف زیرمجموعه ساغ استان در سه دانشگاه تاکید شد.