دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی
تسهیلگری، ابزاری درخدمت حمایت طلبی موثر در پیشبرد برنامه های حوزه سلامت
تسهیلگری یعنی آسان کردن موفقیت یک گروه، گروهی که ممکن است با هدفی خاص گرد هم آمده باشند، موفقیت در یک مدت زمان خاص، با مشارکت خود اعضای گروه، بدون آن که یک نفر به جای همه نظر دهد یا تصمیم بگیرد.
دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی : هفته سوم اکتبر هر سال به عنوان هفته بین المللی تسهیلگری نامگذاری شده است.
به گفته ی دکتر سعید نوری نشاط : تسهیلگری یعنی آسان کردن موفقیت یک گروه، گروهی که ممکن است با هدفی خاص گرد هم آمده باشند، موفقیت در یک مدت زمان خاص، با مشارکت خود اعضای گروه، بدون آن که یک نفر به جای همه نظر دهد یا تصمیم بگیرد.
با توجه به اهمیت مهارت تسهیلگری در پیشبرد برنامه های فرابخشی حوزه سلامت که در آن نیاز به جلب مشارکت های بخشی و حمایتطلبی موثر میباشد، کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی برای نخستین بار در سطح کشور اقدام به برگزاریکارگاه آموزشی تکنیکهای تسهیلگری در هماهنگیهای بین بخشی حوزه سلامت نمود.
دکتر نوری نشاط، مدرس این دوره و دارای سالها تجربه ی آموزش و اجرای فرآیند های تسهیلگری در حوزه های مختلف در سراسر کشور، در روز اول این کارگاه به بیان اهداف و ضرورت به کارگیری ابزاری به نام تسهیلگری در تعامل با سازمانها و هماهنگی بین بخشی در حوزه سلامت پرداخت. وی همچنین در خصوص اهمیت تسهیل جلسات و کارگروه های هدفمند و نتیجه بخش مطالب مهمی را بیان نمود. در پایان این دوره شرکت کنندگان قادر خواهند بود : با فرایند تسهیل یک جلسه هدفمند و نتیجه بخش و تکنیک ها و روش های لازم برای برگزاری جلسه به ویژه تکنیک های پایه تسهیلگری آشنا شوند.
جلسه اول این کارگاه با حضور نمایندگانی از سه دانشگاه علوم پزشکی استان ایران، تهران و شهید بهشتی و رابطین کارگروه های شهرستان به طور متمرکز در کارگروه استان تهران مستقر در دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 1400/7/26 برگزار گردید. جلسه دوم و پایانی این کارگروه 6 آبان ماه برگزار خواهد گردید.