دکتر گوهر محمدی:
خانه های مشارکت محلی برای رساندن مطالبات مردم به گوش مسئولین
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی شورای هماهنگی روسای خانههای مشارکت مردم در سلامت برگزار شد.
این جلسه در روز دوشنبه چهارم دی ماه سال جاری به میزبانی خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 4 برگزار شد.
در این نشست دکتر سلمان خانی رئیس شورای هماهنگی خانه های مشارکت، دکتر گوهر محمدی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت دانشگاه و همچنین روسای خانه های مشارکت و کارشناسان سلامت و امنیت غذایی مجموعه دانشگاه حضور بهم رساندند.
دکتر گوهر محمدی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در این جلسه ضمن ابراز امیدواری از تشکیل جلسات و برنامه ریزی های پیش رو گفت: خانه های مشارکت محلی برای رساندن مطالبات مردم به گوش مسئولین و همچنین انتقال پیام های بهداشتی مسئولین به مردم است. وی در بخش دیگری گفت: تمام دستگاه های اجرایی کشور برای سلامت آحاد مردم تلاش می کنند و با همفکری می توان از سد همه مشکلات عبور کرد.
دکتر گوهر محمدی تصریح کرد: خانه مشارکت مردمی در سلامت یک راهکار مناسب برای ارتباط موثر بین شورای سیاستگذاری تصمیم گیری و ساختارهای مردم نهاد محسوب میشود. رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در این جلسه ضمن اشاره به پتانسیل بالای خانه های مشارکت مردمی اظهار کرد: باید از این ظرفیت برای احصاء نیازهای واقعی سلامت مردم و تدوین و اجرا و ارزیابی برنامه های نظام سلامت بهره مند شویم و مردم را برای مراقبت از خود و اطرافیانشان توانمند سازیم. وی ضمن اشاره به اهداف خانه های مشارکت مردمی تاکید کرد: هدف از بسیج گروهای مردمی جلب توجه رهبران جامعه به جمعیت هدف و مسایل آن برای تشویق به اقدام، دریافت بازخورد از نیازها و احساسات جامعه،کمک به جمع آوری داده های مربوطه مساله موردنظر و انتشار اطلاعات در بین مردم و ایجاد حمایت عمومی از مشکل موردنظر از عمده هدف های بسیج مردمی است.
دکتر سلمان خانی رئیس شورای هماهنگی خانه های مشارکت، در این جلسه با تاکید بر نقش پررنگ خانه های مشارکت مردمی گفت: توانمند سازی حضوری و غیر حضوری ویژه رؤسای خانه مشارکت مردم در سلامت و کارشناسان آن ها موجب تسریع در روند آموزش جامعه تحت پوشش می شود. وی در بخش دیگری تاکید کرد: برای ارتقا سلامت باید به اصل با مردم و نه برای مردم متعهد بود و جلب حمایت همه جانبه ،نوعی راهبرد ارتباطی است که محور اصلی آن را تاثیرگذاری بر افراد جامعه با هدف استفاده از ظرفیت و پتانسیل مشارکتهای مردمی در اصلاح سیاستهای جاری و حمایت از پیشیرد اهداف نظام سلامت می باشد.
در بخش دیگری از این نشست تخصصی روسای خانههای مشارکت مردم ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های خود، مشکلات و چالشهای پیش روی برنامه را مطرح کردند، عدم شناخت دستگاهها و سازمانها از ظرفیت این برنامه، ثابت نبودن اعضای خانههای مشارکت و ... از دیگر موانع پیش رو برشمرده شد.
لازم به ذکر است منبعد این جلسات به صورت فصلی و در محل خانه های مشارکت دانشگاه تشکیل می شود.
نظر