خانه مشارکت مردم در سلامت شمیرانات در لواسان افتتاح شد
خانه های مشارکت مردم در سلامت، پلی به سوی تکامل همه جانبه ی خدمات نظام سلامت
خانه مشارکت مردم در سلامت لواسان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر ایمانی امام جمعه لواسان، نمایندگان شهرداری، شورای شهر، شورای بخش، بخشداری، خیرین و رئیس اداره آموزش و پرورش لواسان، شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و مرکز خدمات جامع سلامت لواسان، در محل فرهنگستان زمرد لواسان افتتاح شد.
به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی : نظر به اهمیت سلامت عمومی و ضرورت همکاری و مشارکت مردم در اجرا و تحقق اهداف نظام سلامت و به منظور ارتقای سطح سلامت مردم از طریق گروههای داوطلب مردمی و بر اساس ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در روز یکشنبه 24 بهمن ماه 1400 خانه مشارکت مردم در سلامت لواسان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ایمانی امام جمعه لواسان، نمایندگان شهرداری، شورای شهر، شورای بخش، بخشداری، خیرین و رئیس اداره آموزش و پرورش لواسان، شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و مرکز خدمات جامع سلامت لواسان، در محل فرهنگستان زمرد لواسان افتتاح شد.
در این مراسم دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر از پیگیری های انجام شده اظهار داشت : مشارکت جامعه در ارتقای سلامت موجبات افزایش خود اتکایی و کنترل اجتماعی را فراهم میکند. یکی از مهمترین ابزار برای بهینه سازی و ارتقای حضور مردم در این عرصه، فعالیت موثر و فراگیر سفرا و رابطین سلامت است.دانشگاه شهید بهشتی همواره در این مسیر پیشرو بوده و با عنایت به توانمندی معاونت امور بهداشتی اقتضای اجرای این قبیل طرحها را به معنای واقعی دارد. به گفته وی، خانه مشارکت مردم در سلامت در تمام ابعاد به مردم تعلق دارد و آحاد شهروندی سهامداران اصلی این فرآیند هستند.معاون بهداشتی دانشگاه، حضور مدیر امور مساجد، نمایندگان شهرداری، بهزیستی و کمیته امداد منطقه را در بازآفرینی و گسترش فرهنگی خدمات موثر خواند و گفت: مدلسازی خانه مشارکت، محله محور بوده است و حضور نمایندگان مردمی و ارگان ها در پیشبرد اهداف توسعه پایدار نقش مؤثری دارد.
سیما دلبری رییس خانه مشارکت استان تهران، ضمن ابراز خرسندی از روند رو به رشد بازگشایی خانه های مشارکت در پایتخت، اظهار کرد: این رشد شتابان نشان از برنامه ریزی فعالانه در جهت بهره گیری از ظرفیت محلات دارد و ایجاد هم افزایی و همکاری های بین بخشی با دخالت مستقیم مردم در تصمیم سازی ها، نتیجه برپایی خانه های مشارکت مردم در سلامت است. همچنین حضور داوطلبانه بیشتر مردم پس از جلب اعتماد آنان، ارتقای سطح سلامت و کیفیت زندگی را در پی دارد.
وی با بیان اینکه رویکرد خانه های مشارکت، مردم محوری است، ادامه داد: این قاعده یکی از اساسی ترین اقدامات در جهت پیشبرد اهداف توسعه پایدار در کشور محسوب می شود.
دلبری بر اهمیت ریشه یابی و آسیب شناسی حوزه سلامت، همزمان با اجرای طرح خانه های مشارکت تاکید کرد و افزود: در تمام فعالیت ها، تلاش برای شناخت خانه های مشارکت و هویت واقعی این خانه ها باید در دستور کار قرار گیرد تا مدیران سلامت به تاثیر حضور مردم باور داشته باشند.
به گفته رییس کانون مشارکت استان تهران، اعتماد و حمایت وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی، معاونت های امور بهداشتی و دبیرخانه های شورای عالی سلامت و امنیت غذا، اعتباربخشی خانه های مشارکت مردم در سلامت را چندین برابر می کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شمیرانات هم ضمن تشکر از همراهی ادارات، همدلی، مشارکت و ایجاد انگیزش به منظور ارتقای سطح حضور مردم منطقه تحت پوشش و نهادها در مساله سلامت را به عنوان چالش بسیار مهم شبکه معرفی کرد و حمایت های رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر سازمان ها بر تلاش بیشتر در اجرای بهتر و پیشبرد اهداف تعیین شده در افزایش جلب مشارکت مردمی در سلامت را موثر دانست.
در پایان مراسم ضمن بازدید از محل خانه مشارکت، این مکان افتتاح گردید.