به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
دومین نشست بررسی وضعیت شاخص های آب آشامیدنی استان تهران برگزار شد
دومین نشست بررسی وضعیت شاخص های آب آشامیدنی استان تهران برگزار شد
دومین نشست دومین نشست بررسی وضعیت شاخص های آب آشامیدنی استان تهران برگزار شد
این نشست ذیل کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان تهران در راستای مصوبات کارگروه اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری تهران با حضور نمایندگان شرکت آب و فاضلاب استان تهران و شرکت آب منطقه ای و نمایندگان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران و کارشناسان آب و فاضلاب معاونت بهداشت دانشگاه ایران، تهران و شهید بهشتی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه در تاریخ 1402/6/29برگزار گردید.
طی این نشست و با توجه به دستور جلسه، گزارش جمع بندی شده از شاخص های کیفی آب شرب مناطق تحت پوشش سه دانشگاه شامل شاخص های میکروبی و شیمیایی و چالش ها و راهکارهای اجرایی پیشنهادی توسط دبیرخانه ساغ استان تهران ارائه گردید. در ادامه گزارش مفصلی از اقدامات جاری و عملکرد مستمر شرکت آب و فاضلاب استان تهران توسط خانم دکتر باغبان مدیر کنترل کیفی شرکت آب و فاضلاب استان تهران ارائه شد و همچنین در خصوص چالش های کارشناسان آب و فاضلاب معاونت بهداشت بحث و تبادل نظر گردید.
در پایان مقرر گردیددر راستای گزارش ارائه شده، نظرات و پیشنهادات و راهکارهای شرکت آب و فاضلاب استان تهران به دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان دبیرخانه استان تهران ارسال گردد تا نتایج آن به گروه کاری ذیل کارگروه اجتماعی فرهنگی استانداری تهران ارائه گردد. همچنین تاکید شد موانع بازرسی کارشناسان بهداشت محیط ار تاسیسات آب، در گزارش نهایی جهت انعکاس به استانداری تهران طرح و اعلام گردد.
نظر