شناسایی بهتر نیازهای سلامت آحاد جامعه با استفاده از ظرفیت خانه های مشارکت
نشست خانه مشاکت مردم در سلامت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی، جلسه مذکور با حضور دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه، ، دکتر گوهر محمدی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و جمعی از مدایرن شبکه ها و مراکز بهداشت تابعه و روسای خانههای مشارکت مردم در سلامت تشکیل شد.
در این نشست دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشتی با اشاره به نقش موثر رابطین سلامت در انتقال نیازها و خواسته های مردم بر حضور فعال رابطین سلامت به عنوان نمایندگان مردم در برنامهها و فعالیتهای خانههای مشارکت تاکید کرد. وی با بیان تجربه انتقال محلی سالک در منطقه ورامین و اقدامات موثری که در این زمینه برپایه شواهد و مبنای علمی صورت گرفت از اعضای خانههای مشارکت مردم خواست مداخلات طراحی شده در هر منطقه با بررسی دقیق مشکلات موجود و برپایه شواهد علمی اجرا شود.
معاون بهداشتی دانشگاه نقش عوامل اجتماعی موثر بر سلامت را در در رفع مشکلات بسیار مهم برشمرد و خاطر نشان کرد: با شناخت و توجه به این عوامل بستر ترویج فرهنگ سلامت و خودمراقبتی فراهم گردد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دکتر گوهر محمدی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در این جلسه گفت: خانه های مشارکت مردمی به منظور تعامل و مشارکت آحاد جامعه در تدوین، اجرا و ارزشیابی برنامه سلامت تشکیل شده و این خانه ها در حال حاضر تریبون هایی برای انتقال صدای مردم به مسئولین هستند.
وی در ادامه گفت: امیدواریم خانه های مشارکت از مسیر اصلی خود خارج نشوند و مطابق با اهداف از پیش تعیین شده پیش روند.
دکتر گوهر محمدی در بخش دیگری با اشاره به ذات اصلی خانه های مشارکت تصریح کرد: مشارکت همه مردم در برنامه های سلامت به سبب شناسایی بهتر نیازهای سلامت آحاد جامعه به پایداری و استمرار آن برنامه ها کمک شایانی می کند.
بر اساس این خبر جلسه مذکور در صبح روز یکشنبه 9 مهرماه سال جاری در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
لازم به ذکر است ارائه گزارش عملکرد شش ماهه اول سال خانه های مشارکت مردم توسط روسای خانه های مشارکت، اهدای ابلاغ رئیس ونائب رئیس شورای مشارکت مردم در سلامت مناطق تحت پوشش دانشگاه از دیگر بخش های این جلسه سه ساعته بود.
نظر