بررسی وضعیت شاخص های آب آشامیدنی استان تهران
ضرورت بررسی شاخص های آب آشامیدنی استان تهران با وجود تهدیدات کمی منابع آب
شاخص های آب آشامیدنی استان تهران
برنامه ریزی و تقسیم کار به منظور تهیه گزارش وضعیت شاخص های آب آشامیدنی استان و احصاء چالش ها، راهکارها و توصیه های اجرایی به منظور پیگیری مصوبه 4 سومین کارگروه اجتماعی فرهنگی استانداری تهران
نشست کارگروه تخصصی بررسی شاخص های آب آشامیدنی استان تهران ذیل گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان تهران برگزار شد.
️ این جلسه با هدف برنامه ریزی و تقسیم کار به منظور تهیه گزارش وضعیت شاخص های آب آشامیدنی استان و احصاء چالش ها، راهکارها و توصیه های اجرایی به منظور پیگیری مصوبه 4 سومین کارگروه اجتماعی فرهنگی استانداری تهران با حضور دکتر اسلامیزاده، مدیر دفتر محیط زیست شرکت آب منطقه ای استان تهران، نمایندگان ساغ سه دانشگاه ایران، تهران و شهیدبهشتی، نمایندگان گروه سلامت محیط معاونت بهداشت سه دانشگاه توسط دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.
️ طی این نشست، کارشناسان آب و فاضلاب معاونت بهداشت سه دانشگاه به ارائه گزارش مختصری از نتایج کنترل کیفی آب آشامیدنی در مناطق تحت پوشش خود پرداختند و به مواردی از چالش ها و مشکلات موجود در منابع و شبکه های آب شرب اشاره نمودند. همچنین موضوع تفکیک آب بهداشتی از آب شرب مطرح گردید که قرار شد در بخش مربوط به ارائه راهکار در گزارش نهایی که قرار است تدوین شود، ذکر گردد.
️در پایان مقرر گردید گزارش کنترل کیفی آب آشامیدنی استان تهران با اولویت استاندارد های ملی 1011 و 1053توسط معاونت بهداشت سه دانشگاه تهیه و به همراه پیشنهادات اجرایی و راهکارهای عملیاتی در موارد عدم انطباق ، با هدف برنامه ریزی استانی در انجام مداخلات ضروری، در گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استانداری تهران ارائه گردد.
نظر