دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
غذای ایمن، داشتن فردایی سالم
همزمان با روز جهانی ایمنی غذا : نشست کمیته فنی برنامه ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد
"غذای ایمن، داشتن فردایی سالم"
همزمان با روز جهانی ایمنی غذا : نشست کمیته فنی برنامه ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی در تاریخ 18 خرداد 1401 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
به گزارش دبیرخانه ساغ استان تهران : این نشست با هدف بررسی ابعاد مختلف استقرار برنامه ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی و تعیین راهکارهای بهبود و افزایش همافزایی بین دستگاههای مرتبط برای استقرار برنامه در سال۱۴۰۱ تشکیل شد.
به گفته دکتر محمدی استقرار این برنامه به منظور پیگیری ششمین مصوبه پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از سال ۱۳۹۹ توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال پیگیری است.
در این نشست نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی به ارایه گزارشی درخصوص پیشبرد برنامه در سال گذشته پرداختند . به گفته نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی اقدامات صورت گرفته منجر به اخذ گواهینامه استاندارد در سطح ۱۱۲ هکتار از محصولات تحت پوشش شده است که شامل ۴۲ هکتار سیب درختی ، دو هکتار خیار گلخانهای، ۲۰ هکتار فلفل دلمهای گلخانهای،شش هکتار سبزی صیفی فضای باز و ۴۲ هکتار سایر محصولات است.
براساس گزارش مذکور در سال گذشته تمام هماهنگیهای لازم برای برداشت نمونه توسط معاونت غذا و دارو از ۱۸ باغ در شهرستان دماوند و ۱۲ باغ در فیروزکوه توسط این سازمان انجام شده است. در ادامه نشست مقرر شد گزارش اقدامات انجام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی به صورت فصلی به دبیرخانه ساغ دانشگاه ارایه شود تا برنامهریزیهای لازم برای انجام مداخلات به هنگام و هماهنگیهای مورد نیاز بین سازمانها امکان پذیر باشد. همچنین برنامه زمانبندی نمونه برداریها با همکاری معاونت غذا و دارو تدوین و در اختیار دبیرخانه قرار گیرد. به گزارش دبیرخانه ساغ دانشگاه استقرار این برنامه در سال جاری با جدیت بیشتر پیگیری شده و جلسات آتی با حضور سازمانهای همکار در هفته های آینده برگزار خواهد شد.