دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شهید بهشتی
نشست شورای هماهنگی اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ها برگزار شد
به گزارش دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران، نشست شورای هماهنگی اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرتهران و شهرستان های استان با حضور نمایندگان ساغ شهر تهران از مراکز بهداشت شرق و شمال و شبکه های بهداشت شهرستان های پاکدشت، پردیس، پیشوا، قرچک، ورامین و شمیرانات ، دماوند و فیروزکوه، روز چهارشنبه 1400/8/19 در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران، نشست شورای هماهنگی اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرتهران و شهرستان های استان با حضور نمایندگان ساغ شهر تهران از مراکز بهداشت شرق و شمال و شبکه های بهداشت شهرستان های پاکدشت، پردیس، پیشوا، قرچک، ورامین و شمیرانات ، دماوند و فیروزکوه، روز چهارشنبه 19/8/1400 در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در آغاز این نشست که به منظور ایجاد وحدت رویه در عملکرد اعضای ساغ استان در جلب مشارکت بین بخشی و حمایت طلبی موثر در استقرار و اجرای برنامه های حوزه سلامت تشکیل شد، دکتر محمدی رئیس کارگروه ساغ استان ضمن عرض خیرمقدم و تقدیر از عملکرد و مشارکت همکاران محترم در شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه در جهت پیشبرد برنامه های جاری، دستور جلسه را قرائت نموده و به شرح رویکرد ها و فعالیت هایی که انتظار می رود نمایندگان در جهت جلب همکاری سازمان ها و ارگان های برون بخش انجام دهند، پرداخت.
و ارائه گزارش فعالیت های انجام شده در کارگروه های سلامت و امنیت غذایی شهرستان ها ذیل کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت، زنان و خانواده برگزار وتعیین اولویت ها ی شهرستانی به منظور طرح در کارگروه استانداری برگزار شد
ایشان با اشاره به ضرورت تشکیل مجامع سلامت در حوزه فرمانداری ها و ذیل کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و سلامت خانواده تاکید نمودند که به منظور اجرای بهینه برنامه ها و ارتقاء شاخص های بهداشتی لازم است که مشکلات حوزه سلامت در شهرستان با همفکری واحدهای فنی و تخصصی شناسایی گردیده و بمنظور رفع آنها با طرح موضوع در جلسات فرمانداری در جهت رفع آنها با همکاری سازمانها و ارگانهای مرتبط اقدام موثری صورت گیرد.
ایشان اظهار داشتند که وظیفه اعضای کارگروه، ایجاد هماهنگی و حمایت طلبی و نظارت بر اجرای برنامه هاست و ضرورت دارد این موضوع به جدیت پیگیری شده و در جهت تحقق آن گام موثری برداشته شود.
در ادامه، نمایندگان شهرستان ها به ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در کارگروه های شهرستان ها و جلسات برگزار شده از جمله همکاری های ایجاد شده در پوشش طرح واکسیناسیون کووید، برگزاری وبینارهای آموزشی، انجام فعالیت های آموزشی در سند صیانت از جمعیت، ساماندهی سگ های ولگرد و ... پرداختند و چالش ها و معضلات موجود در شهرستان ها را از جمله مشکلات مربوط به تامین آب شرب اعلام کردند.
تعیین اولویت های سلامت شهرستان بمنظور طرح در جلسات مجمع سلامت و برگزاری مجمع تا پایان بهمن ماه، هماهنگی با سازمانها و ادارات شهرستان بمنظور تعیین پیام گزاران سلامت و برگزاری کارگاههای آموزشی مرتبط برای گروههای هدف از مهترین مصوبات جلسه مذکور بود.
همچنین مقرر گردید مشکلات مهم حوزه سلامت شهرستان هاکه پس از طرح در جلسات شهرستانی و تصویب مصوبات، به نتیجه نرسیده است به منظور طرح در کارگروه اجتماعی فرهنگی استان به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ارسال گردد.