تغذیه با شیر مادر یک سرمایه گذاری هوشمندانه است، نه فقط در سلامت کودکان بلکه در ثروت کشورها
گرامیداشت هفته جهانی تغذیه با شیرمادر
همه ساله اول آگوست که بهنام روز جهانی شیر مادر نامگذاری شده است، در کشورهای مختلف جهان گرامی داشته میشود. هدف از نامگذاری این روز، تشویق مادران به تغذیه فرزندان خود از این موهبت الهی است. اهمیت تغذیه طبیعی نوزاد سبب شده است تا از سوی سازمان بهداشت جهانی و یونیسف از ۱۰ تا ۱۶ مرداد به عنوان هفته جهانی و روز جهانی شیر مادر تعیین شود. هفته جهانی تغذیه با شیر مادر بهانه ای ایست تا یادآور شویم که با وجود تمامی پیشرفتهای بشر در تمامی عرصهها همچنان تغذیه با شیر مادر به عنوان بهترین شیر و تغذیه ارجح شیرخواران مورد توجه و تاکید می باشد و در برترین جایگاه غذایی برای شیرخواران قرار دارد.
لازم به ذکر است نقش اساسی تغذیه با شیر مادر در رشد وسلامت کودکان وهمچنین سلامت مادران شناخته شده وبه تنهائی درشش ماه اول تولد برای شیرخوار کافی است ودر شش ماه دوم تولدانرژی لازم پنجاه درصد از شیر مادر وپنجاه درصد از تغذیه تکمیلی تامین میشود .همچنین .تغذیه با شیر مادر زیربنای سلامت و بقای زنان و کودکان و پایه و اساس توسعه و آینده کشور است.
روز شمار:
چهارشنبه (۱۴۰۳/۵/۱۰):نقش سیاستگذاران در بهبود وضعیت شیردهی
پنج شنبه(۱۴۰۳/۵/۱۱):نقش پدران در شیردهی موفق
جمعه(۱۴۰۳/۵/۱۲):نقش روحانیون و گروه های مذهبی در حمایت از تغذیه با شیرمادر
شنبه(۱۴۰۳/۵/۱۳): نقش قانون حمایت از خانواده و در حمایت از مادران،شیرخوار و کودکان
یکشنبه(۱۴۰۳/۵/۱۴): نقش رسانه ها و فضاهای مجازی در آگاهی و مهارت مادران و خانواده ها
دوشنبه(۱۴۰۳/۵/۱۵): نقش گروه های مردمی در ترویج تغذیه با شیرمادر
سه شنبه(۱۴۰۳/۵/۱۶): نقش مدیران و کارفرمایان در حمایت از ترویج تغذیه با شیرمادر