دکتر زالی تاکید کرد
جلوگیری از هدررفت نان در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درهشتمین نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی و سومین نشست کمیته نان کامل استان با اشاره به ضرورت آموزش و فرهنگ سازی نحوه صحیح نگهداری نان گفت: اگر آرد و نان مناسب نیز تهیه و تولید شوند ولی فرهنگ صحیح مصرف در جامعه وجود نداشته باشد باز هم شاهد هدررفت نان خواهیم بود.
نشست شورای هماهنگی کارشناسان سلامت و امنیت غذایی مراکز و شبکههای بهداشت و درمان دانشگاه
دومین نشست کارشناسان ساغ شبکهها و مراکز تحت پوشش دانشگاه روز شنبه دهارم أبان ماه سال جاری در دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد.
انتصاب دکتر زالی به عنوان رییس گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان تهران
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی از سوی استاندار تهران به عنوان رییس گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان تهران منصوب شد.