×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :2
جلوگیری از هدررفت نان در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف
دکتر زالی تاکید کرد

جلوگیری از هدررفت نان در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درهشتمین نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی و سومین نشست کمیته نان کامل استان با اشاره به ضرورت آموزش و فرهنگ سازی نحوه صحیح نگهداری نان گفت: اگر آرد و نان مناسب نیز تهیه و تولید شوند ولی فرهنگ صحیح مصرف در جامعه وجود نداشته باشد باز هم شاهد هدررفت نان خواهیم بود.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست